[Search]  Search   [Groups]  Back to EA Forum Index  
ea id missing  XML
EA SPORTS.com  > General Feedback
Author Message




Joined: 01/28/2010 15:38:31
Messages: 2
Offline

at the ea sports home page even though I'm logged in it says my ea sports id is missing. i keep trying to put it in and it says availability is good but then that the id is valid or taken. what is going on??



[Avatar]
Joined: 02/18/2011 13:03:54
Messages: 11
Location: EA Canada
Offline

Hi Sleeper1052,

Mind PMing me your EASPORTS.com user name, I'll get our dev team to look into this for you.

Cheers,
Owen McIntosh
Assistant Producer

Owen McIntosh | EASPORTS.com
[WWW]



[Avatar]
Joined: 03/02/2009 19:31:02
Messages: 458
Offline

Same for me

Please Support These Changes for the next Tuner Set

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/5687648.page



[Avatar]
Joined: 02/18/2011 13:03:54
Messages: 11
Location: EA Canada
Offline

Hi all,

We looked into this issue and resolved it. You should now be able to create your EA ID without issue. Please try again, and if you have any trouble please let me know.

Sorry again for the inconvenience.

Cheers,
Owen McIntosh
Assistant Producer

Owen McIntosh | EASPORTS.com
[WWW]




Joined: 07/15/2011 22:54:45
Messages: 1
Offline

I'm having that same issue, I log in and it tells me that my ACCOUNT MISSING EA ID. But it shows my userId at the top. How can I fix this?




Joined: 07/12/2011 22:08:56
Messages: 1
Offline

I am having the same issue I log in and it states that "account missing ea ID" and it redirects me to that statement everytime I try to access the online dynasty web site feature




Joined: 07/08/2010 14:27:46
Messages: 1
Offline

Same issue.. I can see myself logged in, but says I'm missing my EA ID... never had this before... help.



[Avatar]
Joined: 02/18/2011 13:03:54
Messages: 11
Location: EA Canada
Offline

Hey AURunner and Jbsmooth7,

I'm sorry to hear that you're having that issue. The problem is that some older accounts never had EA IDs created for them when they were first made. To resolve this we have created an easy EA ID creation flow on EASPORTS.com. We are aware of the issue with the EA ID flow on NCAA Online Dynasty and are currently investigating it. For now however please go to www.easports.com and log in with your account, once you've logged in you will be prompted to create your master EA ID, doing this should fix the issue for you for all subsequent log ins.

Please try this out and let me know if you have any more issues.

Cheers,
Owen McIntosh
Assistant Producer

Owen McIntosh | EASPORTS.com
[WWW]


Forum Admin
[Avatar]
Joined: 07/12/2011 14:45:36
Messages: 880
Offline

Hello,
@ jbsmooth7 and AURunner, both of your accounts should be fixed at this time. Please try logging in and post back to this thread if you are still having issues.
@MrWhite25, I noticed that you do not have an EA ID connected to this account. Please download and login to the Origin client through the below link as this will force your account to create an EA ID.
http://www.origin.com/about

Once you have done that you will need to login to https://profile.ea.com/login.do and set your EA ID as your default. After doing this please try logging into EASports.com again. Once you have confirmed you can login, feel free to return to https://profile.ea.com/login.do and set your default name back to your Gamertag or PSN ID.
Please let me know if you continue to have any issues after trying these steps.
-Jaga-

Visit us on Facebook - http://www.facebook.com/pages/EA-Customer-Support/48228353146
Follow us on Twitter - http://twitter.com/AskEASupport




Joined: 08/27/2005 18:43:13
Messages: 2
Offline

I created a Master ID about 2 weeks ago and it is prompting me to create another one, can you please check into mine?

Thanks


Forum Admin
[Avatar]
Joined: 07/12/2011 14:45:36
Messages: 880
Offline

Hello Green94,

I did take a look at your account and you do not have an EA ID listed on there. Here are the steps that you need to follow in order to get the EA ID onto your account. Please download and login to the Origin client through this link.
http://www.origin.com/about
This will force your account to create an EA ID. Once you have done that you will need to login to
https://profile.ea.com/login.do and set your EA ID as your default. After doing this please try logging in again. Once you have confirmed that you can login, feel free to return to https://profile.ea.com/login.do and set your default name back to what you prefer.
At this point you should have an EA ID. Please post back to this thread if your issues continues

-Jaga-

Visit us on Facebook - http://www.facebook.com/pages/EA-Customer-Support/48228353146
Follow us on Twitter - http://twitter.com/AskEASupport




Joined: 07/19/2011 21:09:41
Messages: 1
Offline

Thanks for the help, unfortunately I don't have a PC, Mac only. Whenever I try to create an id on the website, it tells me that the username is already being used (I've even tried 30 random characters and got the same response). I was prompted to create an EA id on your website a few weeks ago and did it right away. Did it not take??




Joined: 07/21/2011 17:28:17
Messages: 1
Offline

same here




Joined: 06/02/2008 10:54:40
Messages: 39
Offline

never mind,it was my work computer messing things up, it works fine on my lap top

This message was edited 2 times. Last update was at 07/25/2011 16:34:11





Joined: 07/31/2011 09:34:22
Messages: 1
Offline

Followed all steps indicated (plus a couple that were not indicated but I suspect necessary) and still get the message "Account Missing EA ID"

Seems the system is buggy.

EA SPORTS.com  > General Feedback
Go to: