[Search]  Search   [Groups]  Back to EA Forum Index  
Is Teambuilder for 2012 working for anyone???  XML
NCAA Football Series  > NCAA® Football Series TeamBuilder Support
Author Message




Joined: 07/08/2011 10:36:33
Messages: 3
Offline

Talked to several people and no one can seem to get the teambuilder working. When you try to download the roster using rostershare, it says that the username doesn't have any teams. Has anyone been able to download their team onto NCAA 12?




Joined: 07/12/2011 14:42:10
Messages: 2
Offline

Mine is just a blue screen




Joined: 07/08/2011 10:36:33
Messages: 3
Offline

Try downloading the roster in the teambuilder section of the team management menu, instead of the rostershare section. That's how I got mine to work.




Joined: 07/12/2011 20:16:54
Messages: 1
Offline

everytime i try to enter teambuilder mode on ncaa12 it says no permission. you dont have the required user created permission to enter this mode. anyone know how to fix it so i can use teambuilder??




Joined: 07/12/2011 22:21:33
Messages: 2
Offline

Mine is just blue also




Joined: 07/19/2011 17:02:59
Messages: 1
Offline

i created my team on the teambuilder website under apparently a web only persona. does anyone know how i can still access it with my xbox live gamertag?




Joined: 07/12/2011 09:57:06
Messages: 5
Offline

I had not issue getting my team or any of the teams for my league going into the teambuilder section and searching for team by gamertag. The issue is nobody can actually join the leagues....is there anybody that is actually PLAYING a team builder league online with more than just themselves?


Forum Admin
[Avatar]
Joined: 07/12/2011 14:12:18
Messages: 549
Location: ATX
Offline

Hey Guys,

Before creating a TeamBuilder squad you must be logged into the correct persona. Here is a link that will allow you to change your account to the correct persona : https://profile.ea.com/myprofile.do

If your having issues with the site itself here's an FAQ on how to clear your temporary internet files, cookies, and cache which could be causing some of the issues: http://support.ea.com/app/answers/detail/a_id/1126

I would also recommend updating your Java and Flash as almost all websites incorporate one or both of these add-ons and outdated versions can cause issues. Here's a link to check if they are current and up-to-date: http://www.mozilla.com/en-US/plugincheck/

After logging into your profile you will see a list of persona's, select the correct persona to be your default. This will allow you to see you Gamertag/PSN at the top of your player hub at: http://www.easports.com/teambuilder#/home. Have fun creating your Teams!

- Gambit -

Visit us on Facebook - http://www.facebook.com/pages/EA-Customer-Support/48228353146
Follow us on Twitter - http://twitter.com/AskEASupport




Joined: 07/23/2011 14:55:27
Messages: 3
Offline

Mine isn't working either. It still say teambuilder 11.




Joined: 07/12/2011 09:57:06
Messages: 5
Offline

No...please tell me that the only comment we have after weeks is about being on the right versions and cache cleaning. I want an answer why nobody can get into our leagues.

I have all the right teams...they say 2012...that is not the issue. Its guys trying to sign in to our league and their xbox freezing. It has been discussed on multiple threads and I cant find an answer anywhere.




Joined: 06/03/2009 12:14:47
Messages: 48
Offline

BTW I can set up a team builder online dynasty with just myself. I have not had any issues with solo team online team builder league.

The issue is on anybody else getting into a league. My other league has 7 guys and not one can get past the freezing?

Over 2 weeks.....any feedback....

Is there 1 person who is running an online team builder league that is working (more than 1 player)?




Joined: 07/26/2011 12:40:40
Messages: 2
Offline

teambuilder dynasty freezes for all users i invite. is ea working on a patch for this or do they want us to invite each user to a unranked teambuiler game and keep all the stats and standings down on paper?




Joined: 08/16/2009 16:31:58
Messages: 3
Offline

i can't pull my teams up either, all i get is the buy more slots option. i only want to play with the four teams i've created, hell i can't even download any teams either.




Joined: 08/01/2011 12:07:31
Messages: 1
Offline

mine is doing the same thing...i go to team builder under team management and the only options i have are More Slots, What is TeamBuilder, and Exit. There arent any other options to download my team or anything.




Joined: 08/16/2009 16:31:58
Messages: 3
Offline

This is what I did with my xbox for starters my two year old got a hold of that damn paper with the code so that's a wrap, but to download my teams, i took the twelve from the online option. simply go to online play enable that then go to team builder and download your free twelve teams....after that if you want or need more your screwed without buying the option on xbox live. its a two day trial so you have to get to it right away. hope that helps hoosier2013................all this from a utep_miner_c/o_2011.......all those smart kids from the silicon valley with them good EA jobs, hook me up, i speak plain english, even if its sometimes sugar coated in ebonics time to time.
NCAA Football Series  > NCAA® Football Series TeamBuilder Support
Go to: