[Search]  Search   [Groups]  Back to EA Forum Index  
Origin startup on windows boot option.  XML
Origin  > Ideas and Suggestions
Author Message




Joined: 06/13/2011 04:46:40
Messages: 3
Offline

I guess I missed the question asking this when installing Origin. There is no option to enable or disable Origin when Windows starts. Please add this, thx.



[Avatar]
Joined: 03/26/2011 13:42:24
Messages: 471
Location: IHOP
Offline

If they don't supply a way to change it and want to change it yourself...use the MSCONFIG tool command on your computer and change the startup from there.

Please sign the BF3 Mod Tools Petition here:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7374367.page




Joined: 06/13/2011 04:46:40
Messages: 3
Offline

Yes I am aware of how to remove programs from windows start up. Just merely suggesting Origin should have this as an option once installed like countless of other programs out there, especially DRM programs.




Joined: 07/19/2011 05:54:41
Messages: 2
Offline

Most likely Origin will be installed on thousands of computers. There simply needs to be a option added to do this.

Also I do not want it startup minimized. I want it closed to the tray. Just like steam.




Joined: 07/22/2011 06:34:37
Messages: 5
Offline

This leaves a VERY bad impression, even for a Beta product...

This message was edited 1 time. Last update was at 07/22/2011 05:28:26





Joined: 07/22/2011 17:39:56
Messages: 2
Offline

I wish to add my support for a simple check box or something like that in the settings to disable Origin on system startup.


Forum Admin
[Avatar]
Joined: 05/16/2011 11:56:20
Messages: 1281
Offline

To disable Origin from auto-launching at the startup of Windows, please login to the application.

Next, click the gear at the top of the screen and choose Settings. From the screen that appears next, please scroll down and you will see a checkbox that says "Automatically start Origin when logging in to Windows".

Remove the check from the box and Origin will not auto-launch when Windows boots up.

EA_AgentX

Visit us on Facebook - http://www.facebook.com/pages/EA-Customer-Support/48228353146
Follow us on Twitter - http://twitter.com/AskEASupport

Have some info to help other gamers? Want to be a Hero? http://answers.ea.com
[WWW]




Joined: 07/22/2011 17:39:56
Messages: 2
Offline

Ah, thank you kindly good sir, I did not appear to have noticed that one could scroll downwards for more options.




Joined: 06/13/2011 04:46:40
Messages: 3
Offline

Ahhhhh ninja scroll bar, didn't notice that.




Joined: 07/29/2011 10:05:25
Messages: 2
Location: Portland, OR
Offline

Yeah, totally, the menus is so grey! I didn't notice it was scrollable either. Would it kill them to add a little color in there?





Joined: 07/30/2011 05:26:10
Messages: 2
Offline

I made the same mistake. The scroll bar is practically invisible.




Joined: 07/30/2011 13:56:03
Messages: 4
Offline

Why not change the scroll bar into a black color so it stands out a bit. I missed the scroll bar as well.




Joined: 08/01/2011 14:21:03
Messages: 12
Offline

had no idea you could scroll either




Joined: 07/31/2011 19:13:42
Messages: 1
Offline

haha freaking hidden scroll bar!

now let us change our ea master account tag!




Joined: 08/12/2011 14:16:57
Messages: 1
Offline

That scroll bar is invisible!
Origin  > Ideas and Suggestions
Go to: