[Search]  Search   [Groups]  Back to EA Forum Index  
origin and sleep mode  XML
Origin  > Bugs and Issues
Author Message




Joined: 11/19/2011 10:43:20
Messages: 5
Offline

hello im running win 7 pro 64 and a 86 bit computer they havethe same everything except for the memory one has 16 and the other 4
well i have been having trouble with origin after the computer goes in to sleep mode i have to force the program to end the process then reopen origin and log back on i believe it's not doing the issue http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8258458.page "Origin won't connect to the network" .the older origin did not have the problem with sleep mode this may because origin does not have an active refresh file. pleas go back and look in the main head Program Files (x86)\Origin\LegacyPM or in EAcore_app.ini has the issue.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/10/2012 17:46:49



EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi shadowcaw,

Thanks for your post.
So the problem is that after wake up from sleep mode, Origin no response or offline mode on your computer?

Regards,

This message was edited 1 time. Last update was at 03/10/2012 11:33:14


EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]




Joined: 11/19/2011 10:43:20
Messages: 5
Offline

Origin no has no response after sleep-mode


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi shadowcaw,

Thanks for your feedback.
Could you please provide more information such as Os version such as "win vista sp2".

Regards,

EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]




Joined: 11/19/2011 10:43:20
Messages: 5
Offline

win 7 pro x64 sp1 and win 7 pro x86 sp1 "i have both 64 and 86 versions they have the same set up and also the same problem.




Joined: 04/26/2012 22:34:47
Messages: 3
Offline

Exact same symptoms with Win 7 64 bit. Not a huge problem but kind of annoying. Most of the time it just refuses to reconnect after sleep mode but lately I've been having to kill it with task manager and restart it.

This message was edited 1 time. Last update was at 04/26/2012 20:36:58



EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi Guys,

Here I just checked again in my PC(win7 32bit) with latest Origin version, it's OK, I could open the user profile.

And I want to confirm if you guys could click your Origin ID link label in top left corner of Origin to see if your profile will be visible.

Please post back your result.

Thanks.
[WWW]




Joined: 04/26/2012 22:34:47
Messages: 3
Offline

I do run invisible most of the time, I even have it checked in the start-up window. I've set to online. Will see if symptoms change.




Joined: 04/26/2012 22:34:47
Messages: 3
Offline

Ok tried it twice running online with "Start Invisible" unchecked and same symptoms. Refuses to connect til I've shut down and restarted the program.




Joined: 08/06/2011 09:19:04
Messages: 1
Offline

I am having the same problem, really annoying that EA breaks their own client.


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi woodelf86,

Could you please follow this link to download the latest Origin to try?
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8640117.page

Regards,

EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]
Origin  > Bugs and Issues
Go to: