[Search]  Search   [Groups]  Back to EA Forum Index  
BF3 neurotic issues  XML
Origin  > Bugs and Issues
Author Message




Joined: 12/20/2010 23:19:50
Messages: 4
Offline

I need help starting BF3. I open origin, log in, click "open bf3", it opens the browser, but after that, NADA Reguardless what I click or install. Been through 2 Windows installs. I'm using IE as default (with utter reluctance). I bought the game 2 months ago and I've barely played an hour of it. Browser based launching is the most disgusting theory of gaming I've ever heard of.. I've never in my life had this many problems trying to play all the games I own combined.


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi Jonno5393,

Please remove your proxy in IE if you have,

And also please kindly refer to the link:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7692565.page
And
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7891854.page

Post back if you still have problem,

Thanks,
[WWW]




Joined: 12/20/2010 23:19:50
Messages: 4
Offline

EA_OriginSupport wrote:Hi Jonno5393,

Please remove your proxy in IE if you have,

And also please kindly refer to the link:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7692565.page
And
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7891854.page

Post back if you still have problem,

Thanks,


The supplied links have no relevance to the problem I'm having. It's like the links in IE don't open squat, just dead links. I can click all day, *nothing* happens. Also, no proxy involved. Just direct LAN access w/o any setup or IP config's. So I'm thinking if I got a dud copy of the game, shouldn't I get a refund? Payment of non-services rended or something like that?


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi Jonno5393,

Have you update BF3 to the latest?

You can right click BF3, choose "update".

Regards,

EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]




Joined: 12/20/2010 23:19:50
Messages: 4
Offline

Game was up to date. The battlog web plugin never offered to install. Once I installed that it's doing what it's supposed to. Thanks for all the help and please disregard any "negative vibes" I had, spent good money for what at the time seemed like nothing. But all is well now, is there any way to close this issue?


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi Jonno5393,

Thanks for your past back.
[WWW]
Origin  > Bugs and Issues
Go to: