[Search]  Search   [Groups]  Back to EA Forum Index  
Online login is currently unavailable problem  XML
Origin  > Bugs and Issues
Author Message




Joined: 09/30/2013 13:55:55
Messages: 7
Offline

Today in the morning i logged in and all was just fine. But then in the midday when i tried to log in i have this problem. What should i do ? Here error in client_log : Qt error code: 99, HTTP response: 0 Connection time out


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi maroma_UA,

Did you have installed the latested version origin:9.3.7.2735? please let me know it .

Regards.

EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]




Joined: 09/30/2013 13:55:55
Messages: 7
Offline

Yes my current version is 9.3.7.2735




Joined: 09/30/2013 17:58:13
Messages: 10
Offline

Have same trouble. Already try to full unistall it (delete from register), turn off antivirus (delete it) Nothing help. How to fix it




Joined: 09/30/2013 18:33:47
Messages: 1
Offline

Im also having this problem.
Everytime I open Origin it does the same update and then says online mode unavailable.




Joined: 09/30/2013 17:58:13
Messages: 10
Offline

Guys I found a solution
1. Delete Origin.
2. Clean PC some program
3. install older version origin http://www.filehorse.com/download-origin/13073/
4. when install turn off internet and remove the tick auto update




Joined: 11/08/2011 19:57:51
Messages: 8
Offline

Im also having this problem.

serhijsav wrote:Guys I found a solution
1. Delete Origin.
2. Clean PC some program
3. install older version origin http://www.filehorse.com/download-origin/13073/
4. when install turn off internet and remove the tick auto update


Did so. Then I turned on the internet and updated originals and again the same error "Online login is currently unavailable"



EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hey guys,

Please remove proxy settings within IE browser and disable virtual adapters if you have.

And clear host file:

Please try to clean your host files
1. Navigate to the following location for file location:

Windows NT/2000/XP:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Windows Vista and Windows 7:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

2. Delete the hosts file or change the file name as a backup.

Then try again.

Regards,

EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]




Joined: 11/08/2011 19:57:51
Messages: 8
Offline

EA_OriginSupport wrote:Hey guys,

Please remove proxy settings within IE browser and disable virtual adapters if you have.

And clear host file:

Please try to clean your host files
1. Navigate to the following location for file location:

Windows NT/2000/XP:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Windows Vista and Windows 7:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

2. Delete the hosts file or change the file name as a backup.

Then try again.

Regards,


does not help(((




Joined: 11/08/2011 19:57:51
Messages: 8
Offline


after upgrading to 9.3.7. error
"Online login is currently unavailable"


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hey guys,

Could you please open task manager (Ctrl + Shift + Esc) to kill any processes which has no relation with Origin except system processes, then try to launch Origin again?

Before doing this, please ensure all steps above you've done.

Regards,

EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]




Joined: 09/30/2013 13:55:55
Messages: 7
Offline

EA_OriginSupport wrote:Hey guys,

Please remove proxy settings within IE browser and disable virtual adapters if you have.

And clear host file:

Please try to clean your host files
1. Navigate to the following location for file location:

Windows NT/2000/XP:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Windows Vista and Windows 7:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

2. Delete the hosts file or change the file name as a backup.

Then try again.

Regards,

My hosts file is default. And all processes are working good.




Joined: 09/30/2013 17:58:13
Messages: 10
Offline

EA_OriginSupport wrote:Hey guys,

Could you please open task manager (Ctrl + Shift + Esc) to kill any processes which has no relation with Origin except system processes, then try to launch Origin again?

Before doing this, please ensure all steps above you've done.

Regards,

I just turn off internet every time I open origin (that's why I don't get update) When window with login come on I turn on internet. I try a lot of things and work only this one


EA Representative
[Avatar]
Joined: 01/19/2012 19:35:54
Messages: 23631
Location: EA Redwood Shores, Suzhou - China
Offline

Hi serhijsav,

Thanks for letting us know the result.

Regards,

EA_OriginSupport
Please visit help.origin.com for solutions to common Origin issues.
[WWW]




Joined: 09/30/2013 13:55:55
Messages: 7
Offline

EA_OriginSupport wrote:Hi serhijsav,

Thanks for letting us know the result.

Regards,

But that just doesn't works for me. I even try install old version and like serhijsav tried to avoid update. Thats all just help me to log in but i still can't play fifa 14.
Origin  > Bugs and Issues
Go to: