[Search]  Search   [Groups]  Back to EA Forum Index  
Update 9.0 Feedback  XML
SimCity  > General Discussion
Author Message


Developer
[Avatar]
Joined: 04/30/2013 18:08:35
Messages: 1755
Location: Emeryville, CA
Offline

Hey everyone -- today we released Update 9.0 on both Mac and PC and is available to download and play now.

You can find what has been updated in this release at: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9844297.page

Please keep this thread on topic, any non-9.0 issues should be reported in their own thread. Please keep this to feedback and issue reports around features and issues around the Update Release Notes items. Thanks.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/18/2014 11:46:36

[WWW]




Joined: 10/30/2013 14:14:07
Messages: 40
Offline

Maybe it is too early to tell but, those "kidnapped" students/kids are actually back! Thanks! c",)


Developer
[Avatar]
Joined: 04/30/2013 18:08:35
Messages: 1755
Location: Emeryville, CA
Offline

Glad to hear it, let me know if you have any problems where they disappear.

If you experience any issues with Update 9.0 remember to include the following details with your issue/feedback.

Origin ID
Server Name
Region Name
City Name

This will allow us to better investigate the issue.
[WWW]




Joined: 03/15/2013 16:12:58
Messages: 101
Offline

first impression....i just run 2 cities for 4-6 days...all my megatowers are all green now! sweet!

still police forces from outside cant candle megatower...i have to spend a fortune on cops. 15-20k in a non casino city

regards


edit: when your are working with omega, all RCI are producing garbage 24/7! is this meant to be like this?

eu west 5
bay of lucerne
both cities

This message was edited 1 time. Last update was at 12/12/2013 13:31:26



Developer
[Avatar]
Joined: 04/30/2013 18:08:35
Messages: 1755
Location: Emeryville, CA
Offline

Thanks MaarBCH. Do the cops go in to your MegaTower or do they stay outside?
Do you use police drones or police in cars?
[WWW]




Joined: 03/14/2013 10:21:29
Messages: 40
Offline

Testing the update when I was told that my city wasn't processing properly... haven't been hit by something like this in a long time. Could it be because of the update/server? Waiting for my city to rollback now.

Origin ID: Zigen1111
Server Name: Europe West 4
Region Name: Hero Isle
City Name: Stark Expo

I AM Ironman!

My city showcase: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9366013.page


Developer
[Avatar]
Joined: 04/30/2013 18:08:35
Messages: 1755
Location: Emeryville, CA
Offline

zigen1111 could be that something you had in the city needs re-processing after the update. Let me know if it keeps happening.

Wow, looking at your city. You must have one of the oldest cities in game.
Created on March 7th and still going

This message was edited 1 time. Last update was at 12/12/2013 13:34:33

[WWW]




Joined: 03/15/2013 16:12:58
Messages: 101
Offline

the cops are going inside, but it seems that only the "detection vans" are working




Joined: 03/14/2013 10:21:29
Messages: 40
Offline

MaxisBazajaytee wrote:zigen1111 could be that something you had in the city needs re-processing after the update. Let me know if it keeps happening.

Wow, looking at your city. You must have one of the oldest cities in game.
Created on March 7th and still going


Many thanks for the quick reply MaxisBazajaytee. I can access it now but will let you know if I run into anymore problems.

Unfortunately, my original cities were hit with the "unable to load city" bug recently so I cannot access that region anymore. Recreated my cities now but got to admit I am still missing the original ones though.

I AM Ironman!

My city showcase: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9366013.page


Developer
[Avatar]
Joined: 04/30/2013 18:08:35
Messages: 1755
Location: Emeryville, CA
Offline

zigen1111 do you remember the server, city and region name for those particular cities and I'll take a look at them.
[WWW]




Joined: 11/13/2012 10:21:52
Messages: 16
Offline


I loading a old cities of mine on european west 2
orgin id sander 12345



*health care buses to to orther region not working
*education to region play not working. I play with 3 cities, 1 univerity in on citie
*sewage seams correct. give right amout in region view.
*power and water seems correct, but the arrow in the region view give not they right amout.






Joined: 12/12/2013 16:17:07
Messages: 1
Offline

My tech level for some reason after the update has dropped to 0 and i have a college, university, high school and a grade school. There are lots of sims attending them as well. Not sure why this has happened but it is affecting the industrial sector of my city.


Developer
[Avatar]
Joined: 04/30/2013 18:08:35
Messages: 1755
Location: Emeryville, CA
Offline

dev235 this could be the system re-processing and should resolve itself. Keep an eye on it and let me know if it doesn't recover.
[WWW]


Developer
[Avatar]
Joined: 04/30/2013 18:08:35
Messages: 1755
Location: Emeryville, CA
Offline

sanderrensink wrote:
I loading a old cities of mine on european west 2
orgin id sander 12345



*health care buses to to orther region not working
*education to region play not working. I play with 3 cities, 1 univerity in on citie
*sewage seams correct. give right amout in region view.
*power and water seems correct, but the arrow in the region view give not they right amout.




Try revoking your health care support from the region, have all the ambulances return to your city and then re-distribute your ambulances within the region, see if that helps you out.

Education in the region may be affected by commuting issues we haven't yet addressed with Update 9.0 and is for a future update. Thanks for the report though.
[WWW]




Joined: 03/14/2013 10:21:29
Messages: 40
Offline

MaxisBazajaytee wrote:zigen1111 do you remember the server, city and region name for those particular cities and I'll take a look at them.


Sure thing. Server: Oceanic 2/ Region: Stark Expo/ City: All 5 cities cannot be accessed in the region.

If you can take a look, it would be very much appreciated. Thanks again!

I AM Ironman!

My city showcase: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9366013.page
SimCity  > General Discussion
Go to: